Shit happens

Shit happens

nya tag

JobbPosted by Caroline Giertz Sun, April 10, 2011 13:30:09
Tror jag har ett av världens bästa jobb. Har tappat räkningen på hur många program av "Det okända" vi gjort, men det är nog en 150 stycken vid det här laget. Och den här säsongen är Pierre och Birkan med i teamet.
Vi spelade in det första av 25 program i veckan. Birkan var medium. Och han var så på pricken att jag kände mig tvungen att viska till Jennica, hon som bett om vår hjälp "Jag svär på mina barns liv, han visste ingenting innan, jag har inte sagt ett ord om vad ni berättat."

Det är svårt att inte förundras över det som händer när vi jobbar. Och över att jag har jobb alls för den delen. I alla fall i TV. Måste vara den äldsta och fulaste kvinnliga programledaren i kommersiell TV ever. Konstigt att inte fler tycker som Emma. Fast hon har fel i att jag är iskall. Jag gillar bara inte att kramas och sånt framför kameran. Det gör jag när den är av. Det känns mer på riktigt då. Men jag ska tänka på det, och våga vara varmare i bild också. Så varsågoda, här är Birkan och jag hemma hos mig igår.


Och snälla, kommentera inte och skriv att jag visst är snygg eller nåt nu. Jag är stolt över att vara gammal och lite sunkig, det gör livet friare.

  • Comments(13)//caroline.giertz.com/#post275