Shit happens

Shit happens

Se mig

AllmäntPosted by Caroline Giertz Sun, June 30, 2013 15:45:38
Man kan ju vända på det, förstås. Det kan man på allting. Tankar, känslor, åsikter. Och få ett helt annat perspektiv.

Så här Edward Snowden, har du ett perspektiv från andra sidan.

Tänk att vi är så fantastiska att nån vill veta precis vad vi gör!!! Nån gör sig besvär att spara vartenda sms, vartenda samtal och om jag googlar bröllopsklänningar så tar det bara en minut innan annonser för just bröllopsklänningar dyker upp på facebook. Det är rena trolleriet! Nån vill göra livet lätt för mig, ge mig det jag letar efter! Det är ju helt fantastiskt. De kan typ läsa mina tankar, förutsäga vad jag ska göra till och med.

Wow.

När jag var liten älskade jag att gå till tandläkaren. Nån som bara brydde sig om mig, nån som sa att jag var duktig, det spelade ingen roll att det gjorde ont, jag blev jätteglad när jag hade ett hål för då skulle jag få komma tillbaka dit och vara duktig och ha nån som rörde vid mig. Och nu har jag nån som sparar allt jag gör, på nätet och i telefonen.

Hej - här är jag. Och här får ni lite ord så ni kan ägna mig ännu mer uppmärksamhet. Terror, terror, Al Qaida, 9/11, bomb, terrorism, Illuminati, M12, Haarp, attentat, kapning, självmordsbombare.

Om det här är det sista ni hör från mig vet ni varför ;).

Vegeterar i efterdyningarna av ett migränanfall, då löper tankarna lite hur som helst, som ni märker. Medan jag väntar på att få besök så klickar jag mig fram bland de här vackra bilderna.

  • Comments(3)//caroline.giertz.com/#post388