Shit happens

Shit happens

bikarbonat makes babys ass

CancerPosted by Caroline Giertz Mon, September 23, 2013 23:25:05
Det blir ju att man surfar runt och letar alternativ. Så klart. Vem vill spruta kroppen full med gift, tappa håret och spy och må skit i månader? Om man kan bota olle i grind på annat sätt?
En av alla de alternativa behandlingsmetoderna man då stöter på är Dr T Simoncini och bikarbonat. Cancer är en svamp och ska behandlas därefter. Hävdar han. Givetvis har jag ingen kunskap om det, men bikarbonat inhandlades och ingår nu i den dagliga ritualen av alger, chaga och gurkmeja och blåbär gud vet allt. Förmodligen är devisen lite av varje värre än mycket av nåt, men nu är jag en gång en så person som vill prova allt hellre än hänge mig åt bara en sak.
Nåväl - nu till saken.

Bikarbonat.
Pan har tagit det till sitt hjärta. Allt ska nu behandlas med bikarbonat. Kläderna som kom ur tvättmaskinen luktade mögel. Tydligen kan det bli så efter några år. I med en burk bara. Och om jag ska tro honom (saknar ju luktsinne själv) så luktar tvätten nu helt rent. Bikaronat på tandborsten? Japp. Tänderna blir renare än efter en plågsam timme hos tandläkaren. Och nyss kom han ur duschen, helt len och lycklig. Hår, hud, allt hade skrubbats med bikarbonat. Du måste prova, lallade han, så envist att jag till sist gnuggade in ansiktet bara för att få tyst på honom.
Och? Alltså - det är helt obegripligt. Mina ålderstigna kinder är lena som en bebisrumpa. Om det hjälper mot cancer har jag ingen aning om. Men om jag dör kan jag i alla fall ha dom lenaste kinderna som någonsin legat i en kista.

  • Comments(7)//caroline.giertz.com/#post407