Shit happens

Shit happens

panik

AllmäntPosted by Caroline Giertz Mon, October 28, 2013 22:48:17
Var på Cancergalan nyss. Satt där på min stol framme vid scenen, beredd på att Tilde skulle prata om/med mig när jag fick ett sms. "Det brinner ombord på din båt" stod det. Från ett nummer jag inte kände igen. Försökte smsa tillbaka, och ringa, hopkrupen mellan stolarna. Command failed var allt jag fick till svar på sms-en, signalerna gick fram men ingen svarade när jag ringde. Försökte ringa hem också, försökte ringa Pan, inget svar nånstans.
Fan, vad jobbigt!!!
Har dom dött på båten? Det har brunnit på skeppet förut, jag höll på att styrka med när jag skulle rädda katten, det var oerhört skrämmande. Så i ren panik reser jag mig upp, går fram till Tilde som just gått av scenen och väser att det brinner på mitt skepp, jag måste rusa, och så rusar jag ut och har lyckats skrämma upp henne också. Mitt i sändningen.
Ringer 112 på väg till bilen, tokkör till skeppet men allt är lugnt.
Wtf!?!
Det visar sig vara en av mina båtgrannar som utan att jag vet det har skaffat ett kontantkort åt mig och håller på och sätta ihop ett sms-larm till mitt fartyg.
Det var ju bra att det funkade, säger han, och skrattar så han håller på att ramla av stolen när jag berättar hur jag rusat ut från TV-galan.


  • Comments(10)//caroline.giertz.com/#post416