Shit happens

Shit happens

save the barn

LadanPosted by Caroline Giertz Sun, October 26, 2014 17:33:30
Har spindelväv i håret, ont i ryggen och damm i lungorna. Men jag får skylla mig själv. När man har ADHD gör man sånt - köper lador utan att besiktiga dem först. Man liksom bara ser hur fint det kan bli, när allt är klart.
Och slår till.
Snabbt.
Så ingen annan ska hinna före.
Som om, liksom, den hade ju stått tom sen 80-talet.

Men det tänker man inte på, för i fantasin firar man redan jul där, och det kommer bli så fint, helt galet fint. Om det inte rasar ihop först, vill säga. Risken finns.
Så här ser det ut nu.

Det är inte fint. Röret till vänster ar avloppet, för sommarvattnet de haft indraget. Det går rakt ut i grunden. Rinner alltså ut under ladan, rätt ner i källaren, så att säga. Den lilla pinnen som dinglar i mitten ska hålla bostadsdelen på plats.

Här är en annan vital del.

Och en till.

Som ni ser har de staplat lite tegel runt just den, kanske ett försök att staga upp det hela? Omöjligt att säga. Vad tänkte de när de gjorde det här? Jag hittar lite trasiga spritflaskor där nere, kanske var de så berusade att de inte tänkte alls.

Och vad tänkte jag när jag köpte den? Ladan på de flygande stolparna? Jag tänkte inte alls, jag blev kär. Och det är ändå en fantastisk lada! Ett mirakel, ju!!! Den står på ren vilja. Det gör inte jag, dock. Jag ligger utslagen efter att ha krupit och lyft typ 20 ton. Men vi hittade en skulptur till. Där nere i källaren som Gud glömde.

Nån som vill byta den mot ett avlopp, kanske?

  • Comments(2)//caroline.giertz.com/#post448