Shit happens

Shit happens

kissie

ModePosted by Caroline Giertz Mon, February 28, 2011 22:14:06
Det är svårt att förstå varför bloggar som Kissies blir så grymt populära. Hon har inget att säga, ser eländig ut och kan inte ens stava. Väll? Välling, möjligtvis - annars stavas det väl. Jag måste vara gammal helt enkelt. Tror Gud har gett mig Kissie och lojakt och annat elände för att jag ska kunna säga hej då och lämna det här stället utan allt för mycket saknad när det är så dags. Har ju ändå gått in i dödshalvan av livet. Den känns lite som en vinstlott just nu.


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by caroline Tue, March 01, 2011 22:00:13

Helena - va!?!?! Tar inte det jag skriver på allvar? Jag som är rädd att jag är alldeles för allvarlig emellanåt. Då behöver jag inte oroa mig för det, då.

Och Garou - halsdarrig - gahhhh - vem fan gav den där kalkonsaken tillåtelse att bosätta sig på min hals?

Posted by Helena Tue, March 01, 2011 17:42:03

garaou - fniss eller fnizz ska man visst skriva har jag "hört" ;)

caroline - hennes blogg är på något sätt underhållande, ibland. jag tar inte det hon skriver på allvar, jag är väl ibland även lättroad...men jag är iofs "ett par år" yngre än dom som läser hennes blogg regelbundet...(jaaa jag har faktiskt läst den ett par gånger, men säg inte det till någon ;D )

http://huggla.blogspot.com/

Posted by garou Tue, March 01, 2011 04:04:56

Stava? De väll inge? Kann ju ala ju. Å ingenn stavar såm majisten. Hann skiver hallsdarig hur lett såmm hellst sörru. Basåru vet. Nu fik du va?