Shit happens

Shit happens

läbbiga levis

ModePosted by Caroline Giertz Sun, March 13, 2011 17:03:19

Hon till vänster är Bold Curve. Hon i mitten Demi Curve. Hon till höger Slight Curve. Ser ni några kurvor på nån av dem? Över huvud taget? Jag gillar Lykke Li, men kurvror har hon inte. We believe it's about shape not size, påstår Levis, helt skamlöst. Ungefär lika trovärdigt som när Juholt talar om jämlikhet. Eller när jägarna säger att de skjuter lodjur för lodjurens egen skull.
Vad fan har hänt med världen? Tror de att alla är idioter? Hur kan de säga en sak och mena motsatsen och komma undan med det?
Tack Levis, för att ni planterar anorexi i yttterligare en generation tjejer. Till och med Madonna är för stor för deras shape-serie.

För att inte tala om nån med riktig rumpa.

Levis, that's a bold ass. Shame on you ...

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Susan Mon, March 14, 2011 14:28:44

Jag letade BH på Lindex häromdagen och då fick jag syn på bh:ar i storlek 65 a....Dom var så små...så små....själva kupan var inte större än en tändsticksask....Kontrasten till mina meloner var slående kan jag lova....

Posted by garou Mon, March 14, 2011 09:01:05

Hon den där sista var rätt jättecool...

Har haft Levi's 501 Original Jeans i sextio år: tycker du att jag bör byta märke nu?
Jag har haft Lacoste också, men de har blivit mycket sämre nu än förut.
Vad ska jag välja? Och måste jeansen vara trasiga redan innan jag köper dem? Jag tycker att det verkar himla osmart.
Köper du också brallor i trasor som faller i bitar medan du bär hem dem från affären?

Och Khadaffi: hur har de det Libyen nu för tiden? Nyhetsrapporteringen därifrån drunknade bestämt i en tsunami på andra sidan jordklotet. Klarar inte svenska tevekanaler av att rapportera från fler än ett ställe samtidigt? Svagt.

Förresten kan du hälsa Kokospelle att det inte ska vara mandelmassa i semlor och inte nån grädde och inget florsocker som bara dammar och ryker heller: det där är en borgerlig uppfinning av uppkomlingarna i städerna som nyss hade kommit från landet för att visa att de minsann hade råd med sånt som farmor och morfar aldrig hade.
En semla är en vetebulle med kardemumma i och som ska ätas med sked i en tallrik med varm mjölk. Det är det enda sättet.
Allt annat är fusk: som toppluva på bandyfinal och mjölk i kaffet och inglasad balkong och senap på en äkta stockolmare som inte går att köpa i Östermalmshallen mer men på NK och ICA Banér och T-Jarlen på Östermalmstorg.


Posted by Kokospelle Sun, March 13, 2011 19:55:38

Ja kan man sälja semlor utan mandel och smördeg utan smör, kan man antagligen även sälja Curve-jeans utan kurvor. En ding-ding värld 8-/