Shit happens

Shit happens

dagens outfit

ModePosted by Caroline Giertz Wed, April 06, 2011 11:58:38
Jag har alla möjligheter att klä mig snyggt. En klädkammare som erbjuder allt från H&M-byxor till Lars Walling-blåsor. Meter efter meter av dignande galgar, dräktiga hyllor och hårdstoppade lådor.
Det enda jag saknar är smak och koordinationstänk. Skulle med yngsta dottern på en väns vernissage, ville vara lite fin och det här är resultatet;


Det är så fantastiskt fult att jag bara kan skratta. Fast funktionen är det inget fel på. Skorna är sköna, jackan perfekt att cykla i, koftan för att jag inte ska frysa om rumpan och kjolen - ja, den är varm och har en perfekt längd och form. Glider inte upp, fastnar inte i kedjan. Halsduken har fått agera spännband till den stora lådan som bara ramlade av och påsen full med kläder, mest till dottern.
Vilket också är värt att nämna, kanske. Jag säger generöst att "köp vad du vill, jag betalar" och hon plockar lite motvilligt på sig några plagg på H&M, för hon är snål mot sig själv vem som än håller i plånboken. Jag hittar ett par tröjor jag med, men när vi står i kassan blir jag kissnödig och lämnar henne med kontokortet.
Uttag medges ej, visar det sig, så där står hon med skamset rodnande kinder och får betala både mina och sina kläder medan jag påpassligt försvunnit.
Ja jösses, vem skulle nånsin kunna vilja ha en annan morsa?


  • Comments(10)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Sun, April 10, 2011 13:33:10

Rospiggen - det får du säkert. Fast det går nog både fort och långsamt, du fattar vad jag menar, va?

Posted by Rospiggen Sun, April 10, 2011 08:00:03

Hej!

Jag hittade precis till din blogg. Läste en artikel om dig i Expressen på nätet, igår, och kände igen mig så mycket.
Själv fick jag mina diagnoser i februari och håller väl på att både landa och fatta, men också sörja och sakna.
Jag hoppas att jag får rätsida på mitt liv så småningom.
Kram!!

Posted by caroline Fri, April 08, 2011 23:30:44

Lord Nilsson, tack för idén, men det är nog inget för mig. Vill hjälpa folk, både döda och levande. Stalka kändisar på andra sidan får andra göra.
Och Garou - jag ska akta mig för stajlister.
Och Damptant, jag ska ringa.
Och Maria - tack.

Posted by DampTant Fri, April 08, 2011 11:06:14

http://acdc-adhd.blogspot.com/2011/04/caroline-giertz-adhd-kristian-lundberg.htmlring mej pronto baby!

Posted by Maria Fri, April 08, 2011 09:21:00

Skratt! Du är så rolig. Du får väl klä dej som du vill. Måste vara praktisk när man cyklar....

Posted by Lord Nilsson Thu, April 07, 2011 17:21:10

Hittade inte din email-adr. !? Varför inte göra en serie "Det okända" där era medier försöker ta kontakt med döda kändisar (via deras gamla bostäder, prylar, etc.) !?

T.ex. Olof Palme, Ingmar Bergman (som alltid sa att han skulle möta sin Ingrid en gång. Gjorde han det ?) eller kanske t.o.m. kontakta Hitler ....!? (vet inte om man måste kunna tyska..? Ha, ha). Eller några andra. Det finns ju massor som har gått ur tiden. Christer Pettersson kanske .....!? (Hur var det nu med Palme ...?) Nåja, .... sug på den idén ett tag. Du får den gratis. Puss !

Hälsn. http://lordnilsson.blogspot.com

Posted by garou Thu, April 07, 2011 04:30:32

Jag har ställt Project Husky lite grand på framtiden. Mina glasögon funkar bra utom framför datorn. Därför har jag dem aldrig på där.

Stajlister? Är det såna som klär av och på folk? Eller kommer hem till dig och talar om för dig hur himla ful du är och hur sunkigt du bor och river ut hela rasket och du är nära att hamna på tippen själv och sen när du har hämtat dig från mardrömmen har du ett alldeles nystajlat hem som är tio gånger fulare än det du hade förut och du gillade faktiskt dina ärtgröna garderober och fondtapeterna med drickande rådjur vid en skogstjärn i motljus. Akta dig för stajlister.

Posted by caroline Wed, April 06, 2011 19:10:44

Naaawww - för att använda ett fantastiskt litet ord. Eller också säger jag som det är - du borde nog skaffa nya glasögon asap. Eller en stylist. Eller nåt. Hur går det med hunden?

Posted by caroline Wed, April 06, 2011 19:10:40

Naaawww - för att använda ett fantastiskt litet ord. Eller också säger jag som det är - du borde nog skaffa nya glasögon asap. Eller en stylist. Eller nåt. Hur går det med hunden?

Posted by garou Wed, April 06, 2011 15:57:32

I think you're just gorgeous.
Men lådan där bak...? Och påsen där fram??