Shit happens

Shit happens

knark-Ola?!?!

Film/TVPosted by Caroline Giertz Sun, May 08, 2011 17:52:31
Att pressen saknar moral är väl ingen nyhet. Men att gå ut med namn på en person innan testresultatet ens blivit klart, att ödelägga en människas karriär på det här sättet - det är svårt att förstå. Han är inte dömd för något brott. Han borde vara oskyldig till motsatsen bevisats. Istället blir han av med jobbet och Knark-Ola med hela svenska folket.

Om han nu skulle vara oskyldig, tror ni det finns någon väg tillbaka för honom? Har ingen aning om han är, eller har varit, nån "Wild Kid" själv, men det har inte med saken att göra. Inte i det här skedet. Han är inte dömd, det finns ingen som helst anledning att ödelägga en människas liv på så lösa boliner. Jag skäms över att vara journalist när jag ser sånt.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by caroline Thu, July 21, 2011 18:49:08

Tack - blir så glad när ni kommenterar!!!

Posted by Malin Thu, July 21, 2011 12:22:17

Bra skrivet. Kan inte annat än att hålla med ! Ha det fint. Malin

Posted by kokospelle Mon, May 09, 2011 21:16:17

Nu är jag förvisso ingen expert på barnprogram men ibland har man ju råkat zappa fel på fjärrkontrollen och hamnat i nåt traumatiskt grällt stressigt gapigt barnprogam som jag snabbt klickar bort - det verkar vara en ödes ironi att det var just denne Ola som åkte dit i moralpanikens Sverige?

Läsvärd krönika trots att jag kan hålla med om benämningen på tidningen i sig:
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article12949781.ab

Posted by lillan Mon, May 09, 2011 00:37:32

Hungern efter skandaler, sanna eller osanna, verkar inte kunna mättas. De struntar i vilka situationer de försätter människor i. Det är oansvarigt. Man borde bojkotta dylika blaskor.