Shit happens

Shit happens

Caroline rasar mot Caroline

ModePosted by Caroline Giertz Fri, June 03, 2011 20:32:27

Vet inte om ni läst det - men den här kvinnan, Caroline Forsling, som ingen hört talas om, stämmer Estée Lauder på 12 miljoner. Orsaken? De har visat halva hennes ansikte osminkat och på så sätt försökt sälja krämer till äldre kvinnor. VE och FASA!!!! Hon, som bara är 35, har ovetandes fått ge ansikte åt gamla kvinnor, alltså kvinnor över 45. Eller rent av 60!!!
Det tycker hon är värt 12 miljoner i skadestånd. Att nån skulle kunna tro att hon är äldre än hon är.
12 miljoner. Hon kallar det "åldersmobbing".
Fuck you, Caroline Forsling. Du borde vara stolt att de valde dig som mognare modell. Det är ingen skam att vara gammal. Eller vill du att jag ska skämmas över att vara 53? Du får mig att skämmas. Du är den som åldersmobbar. Du är skitsnygg på båda halvorna - synd att du bara verkar ha halva hjärnan inkopplad ...

  • Comments(9)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lillan Sun, June 05, 2011 12:12:20

Bravo,garou! Vatten är det bästa skönhetsmedlet både för in- och utsidan. Gösta var ju oigenkännlig efter den där behandlingen. Det kommer CF också vara. Då går hon miste om skadeståndet och har lärt sig en läxa.

Posted by garou Sun, June 05, 2011 05:41:55

Bjud med CF på en båttur i skärgården en regnig dag. Och släpp av henne på en obebodd och blåsig kobbe nånstans i yttre havsbandet. Så kan CF häcka där en säsong ihop med trut och labb.

Eller släng henne i sjön? Som Hasse gjorde med Gösta Ekman i filmen Ägget är löst. Sen fick Gösta stå där på botten bland nate och småmört i ett år eller så. När Gösta steg upp på land igen var han en annan människa...Posted by lillan Sat, June 04, 2011 16:18:38

Förvirrad, Caroline? Nä, du är allt annat än förvirrad. Du är cool och med alla hästarna hemma i stallet! Eller menar du att konversationen här är förvirrad ang CF? Skit i henne, vi har liv,(men inte 12 mille)! Let´s enjoy life! Keep on radiate!

Posted by garou Sat, June 04, 2011 15:36:44

Can not agree more with lillan: C är den snyggaste skepparen i hela stan.
Å hör sen!

Posted by caroline Sat, June 04, 2011 09:52:54

Anna, hon får vara Braingate, jag vill vara Brainstorm. Och Lillan, vet inte riktigt om det är personlighet som strålar, det känns mer som förvirring eller nåt.

Posted by lillan Sat, June 04, 2011 01:42:20

Hoppsan! Här var det någon som inte gillade kräm alls. Men braingate är väl ändå att överdriva?! Var sak har sin plats i livet. Om jag spräcker spargrisen och skänker bort pengarna; blir det ett bikinirus på torget då, AW? Och Caroline Giertz; du är snyggare än CF!Definitivt! Och då är hon ändå bara 35!Och det bästa av allt,(med risk att ha förutfattad mening),du har en personlighet som strålar av bara h-e, och det syns i ditt ansikte!

Posted by caroline Sat, June 04, 2011 00:03:53

Alltså Anna, skriver du om mig eller henne? Lite förvirrande med två Caroline här ... Vet inte riktigt vad jag ska svara. Vem är Braingate? Så eventuella framtida inlägg får gärna kalla henne CF och mig CG, eller nåt.

Posted by Anna Wennerholm Fri, June 03, 2011 23:13:19

Men snälla rara NÅGON..............Ge alla pengar tilll pensionen och låt "gamla" som "unga" vara modeller för dessa livsviktiga produkter, förlåt om jag blir trött eller tjatar men ja max halva din hjärna verkar inkopplad och jag måste döpa detta till BRAINGATE.Kan vi försöka bry oss lite mer om hjärnor vi KAN förändra, exempelvis hjälpa små barn över hela världen som behöver hjälp, få gå i skolan, lära sig läsa, även vuxna som behöver mat, utbildning och hälsovård..men kära Caroline BRAINGATE..ge hälften av pengarna till just de människorna så ska jag springa i bikini över Sergels Torg OCH be dig offentligt om ursäkt för BRAINGATE....

Posted by lillan Fri, June 03, 2011 22:51:55

Halva hjärnan inkopplad? Nej, tjejen är smart. Hon försöker samla pengar till pensionen! Hoppas hon lyckas. Estée Lauder har nog råd, så dyra krämer som de säljer. För övrigt kan medelålders hud vara den "bästaste" och vackraste, fri från pormaskar och blemmor.