Shit happens

Shit happens

den perfekta dottern

FamiljPosted by Caroline Giertz Sun, August 14, 2011 10:57:39
Är på Gotland på bröllop, och får detta mail från Simone, som är hemma och tar hand om skepp och djur;

Tänkte bara berätta vad jag har gjort idag.Börjat ta bort bubblig färg och sandpapprat på aktern, men inte hittat någon färg att måla den med.... (?)Huggit all ved med Simon...


... och staplat allt som fick plats under trappan.


Plockstädat överallt och rensat och sorterat kökshyllan och slängt allt som gick ut för mer än två år sedan....... gjort samma sak med presentskåpet...... och plockat ordning i alla bokhyllor på babord sida!Sedan fixade jag grinden så att den alltid går igen utan att den är för trög, och den här gången blev det faktiskt riktigt bra.Sedan stuvade jag om inne i förpiken för att få plats med mer frigolit...... så att hela babord sida blev ren!Sedan har jag målat albas tak...Försökt lista ut vilka kläder i tvättkorgen som är vems....... samt byggt två luckor till skotten med små handtag som jag är väldigt nöjd med.Men mest av allt (nästan) har jag tagit hand om hundarna och haft det mysigt. Sex timmar allt som allt!


Jösses!!!! Vad har jag gjort för fel? Jag sa genast åt henne att hämta tillbaka all mat som bara var lite förgammal. Om den inte gick ut förra tusentalet går den säkert att äta ...
Men det sa jag bara för att jag har så svårt att ta emot och visa tacksamhet. Egentligen vet jag inte var jag ska göra av mig av lycka.


  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by BL Mon, October 24, 2011 22:08:34

Snälla Caroline ser du inte själv att du ser hemsk ut i den hårmanen du har tänk på att håret är i regel kvinnans skönhet

Posted by Jenny Sun, August 21, 2011 06:45:06

Hej Caroline!

Jag har suttit och letat på tv4.se´s kassa hemsida utan resultat, NÄR börjar "Det okända" igen? Det finns ingen information någonstans, hoppas du har bättre koll? :)

Mvh Jenny

Posted by garou Mon, August 15, 2011 11:36:04

Sounds fine with me. Men hon måste ha en sån där hjälm som alla politiker har när de besöker ett mejeri eller ett skeppsvarv: helst en orange för jag tycker att de är fulast.
Och så särskilt grova skor med en stålskodd tåhätta, så att Simone inte får fötterna i kläm när all bråte i källaren trillar ut.

Posted by lillan Sun, August 14, 2011 20:02:51

Släng inte för mycket bara, Erikshjälpen hämtar och tar vara på allt möjligt som sedan blir andra till glädje. Gamla fåtöljer, taburetter, åldrig symaskin, kökssoffa, udda glas och porslin, kläder och en massa annat har de hämtat hos mig. Trodde aldrig någon skulle vilja ha det.

Posted by Caroline Sun, August 14, 2011 11:23:23

Hon är absolut till uthyrning. Hon måste jobba ihop pengar för att kunna köpa sin kurslitteratur när hon börjar läsa teknisk fysik på KTH om nån vecka. 100 kronor i timmen plus kost är taxan.

Posted by garou Sun, August 14, 2011 11:13:36

Är underverket Simone till uthyrning? Vilken är taxan och när kan hon komma och röja i ett källarförråd jag har där det ser ut som om nån har kastat in en bomb och så lite andra grejer?
Kost och logi tillhandahålles for free liksom underhållning i Parksnäckan efter arbetstid.