Shit happens

Shit happens

Floors by Pan

JobbPosted by Caroline Giertz Mon, September 10, 2012 16:53:13

Så har vi gjort vårt första gemensamma golv. Är det bara jag som tycker det är fantastiskt vackert?

Och är det bara jag som tycker det är fantastiskt spännande att såga bondsåg? Vem hade anat att jag vid fyllda 54 skulle lära mig svetsa, måla tak nio våningar upp, lägga golv, såga motorsåg och bondsåg? Jag är så innerligt tacksam över att vara född på denna plats i denna tid, när allt tycks möjligt ...

En hemsida har jag lyckats göra också - den hittar ni här.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by caroline Wed, October 31, 2012 16:57:17

Hej Sofie. Ledsen att jag inte svarat tidigare - rest och jobbat och inte kollat in bloggen på länge. Skriv till mig på Facebook om det fortfarande är aktuellt.

Posted by caroline Wed, October 31, 2012 16:57:12

Hej Sofie. Ledsen att jag inte svarat tidigare - rest och jobbat och inte kollat in bloggen på länge. Skriv till mig på Facebook om det fortfarande är aktuellt.

Posted by Christina Wed, October 03, 2012 20:46:59

Jättefint. Ser ut som ögon på vissa ställen.

Posted by Sofiepripp@hotmail.se Wed, October 03, 2012 10:38:10

Hej!

Mitt namn är Sofie och jag kommer från en skola som heter JB Lund. Jag och två av mina klasskamrater har fått i uppgift att göra en dokumentärfilm. Vi valde att göra denna film om olika Medium, jag tänkte direkt på ditt program "Det okända" och skulle gärna vilja göra en intervju med dig eller någon av de du jobbar med. Jag skulle även vilja få ett accepterande av att vi får lov att låna lite delar av ert program. Detta är bara ett skolarbete så det kommer inte att visas för någon förutom vår klass och våran lärare. Skulle verkligen uppskatta ett svar!

Mvh. Sofie

Posted by Madde Thu, September 20, 2012 22:33:29

Hej Caroline! Golvet är verkligen mycket vackert. Det skimrar och lever, jättefint. Vad är det för träslag?Jag har just tittat på Det Okända på TV4 Play, ett av de få TV-program jag följer. Vill bara tack dig för de programmen! Alltid spännande och tänkvärt.Ha det bäst!Madde