Shit happens

Shit happens

eyes wide open

VardagPosted by Caroline Giertz Thu, April 25, 2013 20:37:36
Vissa människor sparar på det fina - medan andra klämmer i sig allt på en gång. Jag tillhör dem som sparar. Länge.

Jag har ett väldigt fint schampo. Tror jag fick det nån gång på förra tusentalet. Lavendel. Sånt använder man bara vid speciella tillfällen.

Nu var det dags - en riktig fintvätt. Så jag står där i duschen och sköljer ur det dyra löddret ur de trassliga hårmassorna och tittar på flaskan - och? Eh? Wtf?!?!

Uppmärksamma läsare minns kanske att jag opererade ögonen för ett år sen. Så nu ser jag ordentligt. Och vad ser jag?

Indulgent Bath Foam. Står det på flaskan. Det är inte ens schampo. Tur att jag inte använde allt på en gång, då ...

Bilden har inget alls med saken att göra, annat än att det är ett proffs som fixat mitt hår.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Tue, May 07, 2013 08:09:40

Det gjorde inte ont, men fy vad obehagligt det var!!! Ångrar mig dock inte en sekund - att få synen tillbaka är att få livet tillbaka.

Och Garou - many nice days till you också.

Posted by Lis Mon, May 06, 2013 00:53:01

Vilken underbar frisyr, uppenbarligen gjorde den dråpliga förväxlingen ingen skada, av det fantastiska hårsvallet att döma. Som närsynt har jag förresten tvättat håret med både det ena och det andra när jag famlat bland flaskor efter schampot i duschen, man får vara glad att håret sitter kvar. Kanske vore god idé att operera ögonen, gjorde det inte ont?

Posted by garou Sun, May 05, 2013 09:22:21

Det finns en film av Stanley Kubrick som heter Eyes Wide Shut. Jag har inte sett den: Tom Cruise är med och jag får ont i ögonen när jag ser honom.Därför vet jag inte vad filmen handlar om, men något måste väl titeln betyda: Eyes Wide Shut? Not a very bad hair day! Have a nice day! Jättemånga trevliga dagar!