Shit happens

Shit happens

message from beyond

TeorierPosted by Caroline Giertz Tue, May 07, 2013 13:29:54
Flera gånger varje dag flyter det upp några toner från mitt omedvetna. E C D B i fallande terser. Följt av två stigande. Om ni fattar. Fast ni behöver inte fatta just den grejen för att fatta det här inlägget.

De måste ju betyda något, de där tonerna. Som så envist klingar runt i skallen. Varför skulle de annars göra det, liksom? Kanske har vi svaret i bokstäverna?

Elsa Caroline Den Bystige? Knappast, va?

Det måste ju vara ett meddelande, nåt viktigt, nåt som vill kommunicera med mig, vänta, kommunicera - som i den där filmen där utomjordingar kommunicerar med människor via toner?!?!

Japp - där har vi det. Jag har väntat på att de ska hämta hem mig sen jag var liten, det är nog den hemliga signalen så de ska känna igen mig!!! Dom kommer hit, kliver av skeppet, ställer sig och avvaktar, jag sjunger de där tonerna - et voila! Varsågod, kom ombord, så åker vi hem.

Ha - ECDB, min egen rymdkod!!! Min hembiljett. Gud, vad spännande det ska bli när de äntligen kommer hit! Som jag har längtat. EC - wanna go home.

Igår satt jag på centralen och väntade på att tåget skulle komma. Och vad hör jag? Ur högtalarna?

Ni fattar, va?

SJ-s påannons-signal, det är vad jag haft i skallen hur länge som helst! Suck. Det var ju inte riktigt en lika spännande resa ...

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Wed, May 29, 2013 12:09:46

Chris, jag vet! Men denna min längtan har jag haft med mig sen jag föddes. Den har inget med förståndet att göra.

Posted by Chris Sun, May 26, 2013 13:39:03

Varför är det bättre att ha sitt hem någon annanstans i rymden? Tänk om det finns små kvasarer och annat oknytt som längtar till Tellus? En planet som enligt rymdfarare är så blå och vacker att de blir förstummade. Gamle ET längtade tillbaks till den planet där han hörde hemma, gräset var inte grönare i en annan atmosfär.

Posted by Caroline Wed, May 15, 2013 16:34:14

Garou - jag minns. Och Markus - visst är det fantastiskt!!!

Posted by Markus Wed, May 15, 2013 15:19:36

Hej!På tal om UFO:s och aliens, så börjar sanningen läcka ut mer och mer, trots världsmedias cencur. I Washington D.C hölls nyligen ett möte mellan f.d.kongressledamöter, piloter m.fl. samt representanter för media, för att prata om sina personliga upplevelser av UFO:s http://www.citizenhearing.org/ Läs under fliken "witnesess".Hälsningar/Markus

Posted by garou Wed, May 08, 2013 05:35:26

Minns du den gången vi hade en isorkester ihop och reste runt världen i en fallfärdig ballong med Mr Black ocjh Mr Blue?