Shit happens

Shit happens

blodsugaren

ResorPosted by Caroline Giertz Mon, July 22, 2013 22:07:04
Nej Garou - jag träffade inte Dracula. Jag träffade hans kusiner. Typ. Har säkert fler än 50 bett - Pan har 27 bara på ena axeln ...

Vet inte hur mycket blod jag förlorade, men jag gick upp säkert fyra kilo på lika många dagar. Så det jämnar väl ut sig. Vi åt från morgon till kväll, ivrigt trugade av familjen.

Här är Mamaliga - Christis mammas paradrätt. För övrigt kan man förundras över att resa till Transylvanien tillsammans med Christi och Pan. Om man google-översätter Christi till svenska blir det Kristus. Vilket kunde bli lite komiskt emellanåt. "Kristus tog bilen för att inhandla korv. Pan duschar."
Hans familj var väldigt glada över att träffa oss. Tror sällan "arbetsgivare" från norden reser ner och hälsar på.
De drömmer om att bo här - jag drömmer om att bo där. De hämtar sitt vatten ur en kristallklar bäck och har en utsikt som hisnar. Häst och vagn används på riktigt och kor går lösa och betar i dikeskanterna. Det är som att åka tidsmaskin och inse vad vi har förlorat. Hur som - vi hittade en massa ek som vi ska göra golv och möbler av. Den är på väg till Sverige i detta nu ...


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by garou Tue, July 23, 2013 09:21:39

Hipp hipp: Diptera dracual suger ännu!

Och du kan lugnt besöka Wildwood NJ utan att behöva blunda när du går på stan: den som bär brallorna mer än åtta centimeter nedanför höfterna får 1 300 kronor i böter och 40 dagars sammhällstjänst.
Gäller även den som har lämnat skorna hemma eller går med bar överkropp efter klockan åtta på kvällen. Tänk särskilt på det där med överkroppen när du går ut och shoppar i Wildwood NJ.

http://www.theage.com.au/travel/travel-news/sagging-pants-banned-in-us-town-20130716-2q18b.html


http://www.theage.com.au/travel/travel-news/sagging-pants-banned-in-us-town-20130716-2q18b.html


http://www.theage.com.au/travel/travel-news/sagging-pants-banned-in-us-town-20130716-2q18b.html