Shit happens

Shit happens

sarin

PolitikPosted by Caroline Giertz Sun, September 08, 2013 08:23:28
Känns ju bra att vi borstar tänderna med en av de viktigaste ingredienserna i sarin, natriumfluorid ... Sen jag fick cancerbeskedet har jag gått banans på alla gifter vi har omkring oss. De finns ju överallt. Det är konstigt att ekologiskt och hälsokost är speciellt utmärkt - det borde vara tvärtom. En speciell hylla för varor som "är onaturligt odlade och besprutade med gift".

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Wed, September 11, 2013 15:07:48

Dricker björkaska så det står härliga till och basar allt vad jag orkar. Men tack för tipset.

Posted by fellowaspie Wed, September 11, 2013 14:59:22

Läs på lite om att "basa" kroppen. Enligt en del forskare är cancer en svamp som trivs i sura miljöer och om man ser till att kroppen blir basisk så kan man förhindra att cancern blir större eller sprider sig. Jag har även träffat människor som botat sin egen cancer på detta viset.

Posted by Lis Mon, September 09, 2013 02:00:37

Precis min åsikt, det är uppochnedvända världen. Våga köpa in stora kvantiteter ekologiska varor i butikerna så att priserna sänks. Eventuella giftprodukter kan läggas i en korg vid sidan om med skylten: "Ätes på egen risk".