Shit happens

Shit happens

Salta bönor och slak böna

JobbPosted by Caroline Giertz Mon, October 14, 2013 10:46:25
Så är det dags att börja arbeta igen. Nu tror jag att framtida forskning kommer fram till att en del av kvinnors intelligens sitter i livmodern, för så förvirrad och korkad som jag blivit efter operationen - det liknar ingenting. Och trött. Blir fortfarande yr av att gå upp för en enda trappa.
Ber redan i förväg om ursäkt för eventuella felsägningar och misstag i programmen framöver.
Tur att jag har bra stöd i teamet. Dom tar verkligen sitt arbete på allvar ;).
Men på flyget ner till Öland hittade jag nåt som gav mersmak.  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by helena Wed, October 16, 2013 10:29:14

Vad härligt! Både att cancern är borta och att du fortsätter med det okända!

Posted by Lis Tue, October 15, 2013 02:04:19

Inte gör några felsägningar eller misstag i programmet någonting, bring them on! :) Det är ju fantastiskt att du är frisk och överhuvudtaget orkar jobba igen. Hoppas dock att du får stora doser av välbehövlig vila mellan varven.

Posted by Madde Mon, October 14, 2013 21:35:20

Allt du gör i programmet mottas med glädje. :) Misstag och felsägningar, vad 17 gör det, härligt att du finns! Tack, dina program har gett mig mycket. Ha det bra nu!

Posted by Jessika Devert Mon, October 14, 2013 15:43:24

Asch nu lade jag in mitt meddelande på ett gammalt inlägg. Ja ja här är det igen:
Hej!
Jag är frilansjournalist och skriver bland annat medicinartiklar för Året Runt, där det ofta förekommer kända personer. Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ställa upp på en intervju kring din resa med din cancer (som jag nu förstår att du har blivit fri ifrån)? Det innebär att du och jag pratar i telefon om hur det var, kändes, blev och ja, hela resan. Sedan kommer en fotograf att ta en bild på dig. Tid och plats väljer du.
Kan det vara något du kan tänka dig? Intervjun är kort och tar kanske max en halvtimme om du inte hellre svara på frågor i mejl, det fungerar det också. Mejla mig på
jessikadevert@hotmail.com
Allt gott
Jessika Devert

Posted by Elisabeth Mon, October 14, 2013 13:01:56

Caroline! Jag är så glad att du är frisk, om än lite darrig och skakig på benen. Eventuella felsägningar eller misstag i programmen ursäktas av hela mitt hjärta, bara du orkar med att fortsätta! Ditt program betyder så oerhört mycket för många med mig, så därför, många kramar till dig med hopp om att du snart känner dig helt återställd!