Shit happens

Shit happens

svetsaren

ADHDPosted by Caroline Giertz Mon, April 28, 2014 11:59:06
Fördelen med ADHD är ju att man inte låter sig begränsas av sina begränsningar.

Jag fick en svets av Pan, för ett par år sedan, vem vill inte ha det liksom? En vän höll en snabbkurs - där jag mest lärde mig att det är väldigt dumt att svetsa i foppatoffler - och sen har jag liksom tänkt att det där med att svetsa är rätt läskigt. Särskilt som vi höll på att elda upp hela skeppet för några år sedan, när vi byggde matsalen. Men tiden går och det dåliga minnet suddar ut och voila;


Jag har gjort ett bord!!! Pan kom hem med lite skrotsaker han hittat i skogen, dom liksom bara bad om att förädlas, han peppade, plockade fram alla grejer, vinkelslipade och stod bredvid som stöd, så jag bet ihop, satte på mig Darth Vader-hjälmen, svetsade ihop fyra rostiga järngrejer, la en halv gammal dörr ovanpå och vaxade alltsammans. Shit, vad läskigt det var! Jag vill genast göra ett till ...

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Mon, May 12, 2014 11:09:19

Nej, det är för plottrigt att sy numera. Stora grejer, som svetsas ihop, ska det vara. Kommer väl klädd i rustning nästa gång :).

Posted by garou Thu, May 01, 2014 07:35:55

Ere en symaskin m/ä? Fast utan maskin att sy med?

Posted by Chris Mon, April 28, 2014 21:46:08

När jag såg rubriken trodde jag först att bloggen skulle handla om Stefan Löfven som är före detta svetsare. Vad intressant, tänkte jag, nu har Caroline blivit politisk! Men så var det ju inte. Vad är det för hjul? Är det solfigurer eller andar som är med på bilden?

Posted by Laila Mon, April 28, 2014 20:55:15

Snyggt! Bra jobbat där :)