Shit happens

Shit happens

Svenskarnas Parti

PolitikPosted by Caroline Giertz Sat, August 30, 2014 17:04:48
Svp och Afa och knallskott, skrik och tumult, blod och rädda hästar - är det nån som tror att det gör nåt bättre? Nu framstår Svp nästan som fredliga och den autonoma vänstern som bråkstakar. Det är väl aldrig meningen? Skulle Svp fått samma uppmärksamhet om vi teg ihjäl dem istället? Om vi visade vårt missnöje på ett annat, fredligare sätt?

Jag var ganska ensam om att demonstrera på Skeppsholmen. Och jag valde ett annat sätt att visa min sorg över Svp-s politik.
Vända ryggen till, stå tyst och sörja.
Tänk om alla tusentals i Kungsträdgården gjort det istället ... Hade inte det varit starkare? Mer effektivt?

Nu var det ju bara jag, så jag tror inte de märkte nåt, nazisterna. Men en polis log mot mig, och sa att han hoppades det här skulle bli en ny trend.
Det hoppas jag också.
Vad tror ni - nästa gång - om vi som vill protestera på ett fredlig sätt klädde oss i vitt och ställde oss mellan bråkstakar och poliser, tysta och hand i hand, skulle det kunna förändra världen lite?  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anette Mon, September 01, 2014 22:16:23

Underbara du!

Svp var i Gävle. min hemstad, i fredags och tyvärr var det samma här, ultravänstern ger svp uppmärksamhet genom sitt störande och våldsbeteende.

En så härlig tanke att klä sig i vitt å stå mellan polis o bråkstakar , hand i hand, det tar jag med mig till nästa gång sådana här aktioner kommer till stan. Skall uppmuntra släkt och vänner att göra samma sak. Å tänka på ljus och kärlek.


Posted by Anne Sun, August 31, 2014 01:01:52

På sätt vis stöder jag AfA. Gillar direkt aktioner med för tusan ge fan i våldet.