Shit happens

Shit happens

ett år sen

CancerPosted by Caroline Giertz Fri, September 12, 2014 08:52:24
Ett år sen ... För ett år sen sövdes jag och opererades i dryga fem timmar. För ett år sen visste jag inte om jag skulle leva idag.


Jag lever idag. För ett år sen var jag tapper - nu först gråter jag. Nu kommer det i kapp. Allting. När jag gråtit klart ska jag cykla iväg och ta blodprover, inför skiktröntgen på måndag. Sen får jag veta.

Eller inte - en av mina bästa vänner, som opererats fyra år tidigare, blev friskförklarad samma vecka som min operation. Månaden efter hittade de cancer överallt! Hur det nu är möjligt. Hon såg ut som stjärnhimlen inuti, när alla tumörer lyste upp av kontrastvätskan. I juli fick hon två allergichocker av cellgifterna. Hade hon inte haft en vän i rummet hade hon troligen hunnit dö innan nån märkte nåt. Och dosen hon fick för ett par veckor sen gick upp och frätte sönder delar av hjärnan. WTF!!! Som om inte cancern räckte, liksom. Hon mår så där, kan man säga ...  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lis Sat, September 13, 2014 05:10:00

Hej Caroline, håller tummar och tår för att prover och skiktröntgen visar att allt är bra. Jag förstår känslan av ovisshet tills du får besked, det är en vånda att gå igenom. Hoppas du får gråta tårar av lättnad alldeles snart. Kram

Posted by Simone Fri, September 12, 2014 20:57:35

Åh nu blir jag orolig. När får du resultatet från skiktröntgen? PUSS ÄLSKAR DIG!