Shit happens

Shit happens

ladan

LadanPosted by Caroline Giertz Tue, October 14, 2014 16:18:53
Jag har ju ett projekt, vid sidan om Det Okända. Massiva, breda trägolv, Floors By Pan. Och vi behöver en plats att arbeta på, i Dalarna. Så jag har köpt en lada. Den ska bli bostad, lager och verkstad. Den har allt man behöver. Typ.


Avlopp.
Väggar och tak. Som läcker friskt.
En kamin man inte får elda i.

Skulpturer i gips.
och en herrans massa skräp ... Heja ADHD-n.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by till-vidas-ara.blogspot.com Mon, October 20, 2014 19:01:47

Åh, jag tänkte nog sen att det kanske kunde vara så! Ja då är det verkligen ett speciellt smycke, och ett som nog bara du ska ha <3. Och jag som tom hann skriva ett litet fint brev till dig för att fråga på det sättet, ifall om du kanske inte så ofta svarar här (ler)!
Jag hittar säkert min alldeles egna fågel någonstans jag med. Tusen tack för till-önskningen! Blir glad. Måste säga att du gör underbara smycken. Du har verkligen många fina talanger! Kram / Lycke

Posted by Caroline Giertz Sun, October 19, 2014 21:25:54

Jag ritade och lät göra det smycket, när jag skrev "Ashimas bok". Det finns bara i ett exemplar, dessvärre ... Lycka till med boken!

Posted by till-vidas-ara.blogspot.com Thu, October 16, 2014 15:47:32

Hej Caroline!

Vad glad jag blev att hitta dig i blogvärlden. Vi känner inte varann, men jag ser det okända och tycker du är bra som programledare. Golven ni drömmer om att göra låter underbara. Heja den idén säger jag verkligen! Jag har en liten fråga som jag länge tänkt ställa till dig. Du hade ett så underbart halsband på dig i flera tidigare avsnitt av Det okända. Det liknar en fågel med utbredda vingar som jag minns det. Jag undrar lite om ett sådant går att köpa någonstans, eller om du har gjort det själv? Skulle så gärna velat ha något liknande!
Måste kika vidare här så fort jag får tid. Nu måste jag återgå till mitt skrivande. Försöker mig på konststycket att skriva en bok om trädgårdar i norra Sverige. Får se hur det går (ler)

/Lycke