Shit happens

Shit happens

trial and error

VardagPosted by Caroline Giertz Tue, March 03, 2015 17:42:21


Bilden är lika suddig som jag känner mig. Den funkar inte. Kod AE - vilket betyder att man ska dra ur sladden, stänga av vattnet och ringa servicetekniker. As if!

Vi ska klara det själva. Vi har plockat isär och rensat avloppet flera gånger. Filtret. Rengjort den där gråa gummiringen. Till slut demonterat och monterat hela jävla maskinen TRE gånger. Varje gång hittar vi ett nytt litet fel. Precis när vi var klara såg vi lappen - 10 års garanti. Maskinen är max tre år ... Nu är det bara att hålla tummarna. Jag har två skruvar över, men maskinen funkar som den ska. Än så länge - den har inte centrifugerat än. Om ni läser i tidningen att "Programledare död när tvättmaskin exploderade" så vet ni hur det gick till ...  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hans Mon, September 14, 2015 15:20:39

Hej har skrivit ett verk på fyrahundra sidor och kollar dina inslag varje måndag. Du är charmerande. Absolut. Nå sånt här trams skriver jag inte normalt men besök mig på hälsingekusten för Guds skull haha. You gonna Lööv it som Zappa sade.....

Posted by Caroline Giertz Sun, March 15, 2015 12:20:30

Johanna, ja - det är lätt för medium att luras och människor att inbilla sig. Men jag tror ändå på ett liv efter döden. Mina år med Det Okända har inte förändrat det. På ett personligt plan har jag blivit övertygad om den saken, men självklart kan jag inte veta. Den som dör får se, helt enkelt ...

Posted by Johanna Fri, March 13, 2015 23:49:23

Hej Caroline!
Jag har en liten fråga, genom dina erfarenheter av att ha jobbat med det okända tror du på ett liv efter döden, och i sånna fall varför? Är det inte lätt för medium att luras och för människor att inbilla sig?
Tacksam för svar :)

Mvh
Johanna

Posted by Monica Giertz Fri, March 13, 2015 09:56:21

Det är det jag säger man skall vara elektriker, rörmokare mm antingen man bor i villa eller på båt. Lycka till! Du är sååå duktig. Förresten så vet man inte om 2 skruvar skulle bli över även om du hade kontaktat en fackman.

Posted by Morgan Fri, March 06, 2015 21:10:52

Om det finns två skruvar över ska du nog vara försiktig... ;) Programväljaren gick sönder på den gamla tvättmaskinen. Den var av plast och surrade bara när man vred på den. Jag visste inte vilket program som var "i läge" så fastighetsägaren bytte till en ny. Skönt att bo i med "egen tvättmaskin" i badrummet.

Hoppas det ordnat sig!


Posted by Marianne Thu, March 05, 2015 16:35:18

Skam den som ger sig😎👏

Posted by Maria Wed, March 04, 2015 06:37:40

ha, ha, ha. Ja det ser onekligen spännande ut att laga tvättmaskin😀. Det hade ju varit enklare att lämna in den på garantin. När vår tvättmaskin gick sönder så försökte vi också att laga den men den ville inte riktigt samarbeta så vi fick jaga iväg och köpa en ny. Den nya fungerade fint och den gamla stod bredvid som en prydnad när jag upptäckte att garantin inte hade gått ut på den första när den gick sönder men hade gjort det när jag gjorde upptäckten. Nu så börjar den nya maskinen att krångla medan den gamla fortfarande står bredvid som prydnad. Det kommer att bli väldigt fullt i vår lilla tvättstuga om det ställs dit en tredje maskin.vi kanska ska kasta de gamla och inte spara trasiga tvättmaskiner på hög för jag kan ju inte påstå att de är så dekorativa heller he, he. 😜