Shit happens

Shit happens

sorg och väntan

KärlekPosted by Caroline Giertz Sun, March 15, 2015 12:16:30
Det dör människor varje dag. Hundar och katter och träd och elefanter. Allt som lever dör - det är det enda vi vet. Det är förutsättningen för allt liv - om inget dör kan inget födas.
Så enkelt är det. Livets villkor.
Ändå känns döden naturvidrig. Främmande och obegriplig.

En av mina bästa vänner ligger för döden. Hon andas fortfarande. Det är allt och det är stort. Hon har ont så jag vet inte om jag ska önska att hon får dö nu - eller hoppas att hon lever lite till. Hon har redan överlevt sig själv och läkarnas alla prognoser.

Det egna livet står på paus, fläckat av tårar och mirakel, tacksamhet och raseri. Och denna vidriga väntan, som inte ens vet vart den vill ta vägen ... Minut för minut, andetag för andetag.
Jag älskar dig, U.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Wed, March 25, 2015 19:30:55

Agnes - tack.

Posted by Agnes S Wed, March 25, 2015 15:38:33

Kärra Caroline , jag är ledsen för din sorg och allt du kämpar med. Jag känner på ett empatiskt sätt allt som händer till dig och ber för dig dagligen för hjälp och läkedom. Kanske din väninna har gått i det evigt ljus , må Gud vila hennes själ i den oändliga kärlek. Jag tänker på dig som på en syster i själ och hjärta och skall fortsätta vara nära dig i all bekymmer och sorg , genom mina böner och positiva tankar. Jag måste säga att jag är Katolik på det mest traditionella sätt och jag kommer från Ungern. Må Gud välsigna och bevara dig och dina , Agnes

Posted by Simone Sun, March 15, 2015 22:04:11

<3 <3 <3