Shit happens

Shit happens

Den där cykeln

AllmäntPosted by Caroline Giertz Sat, April 25, 2015 22:04:43
Cykeln.
I flera veckor hade den stått där olåst och jag har liksom börjat tro att det inte finns några tjuvar längre. Men när jag kom ut i morse var den borta.
Det kändes tomt.
Det har liksom blivit en grej, det första jag gör när jag går ut är att kolla om den är kvar. Och varenda dag har den stått där. Som ett monument över människors pålitlighet.
Men i morse var den, som sagt, borta.

Tomt, som sagt.

Jag var nyss ute med hundarna.
Och - Lord and behold - den stod där igen!
Så någon har under gårdagsnatten (det var stor fest i grannskapet) lånat den och under dagen cyklat tillbaka och ställt den där de tog den.
Alltså - världen är så himla god. Ibland.
Nu har jag bytt taktik - jag har skrivit en lapp och satt på pakethållaren. "Om du behöver låna cykeln så gör gärna det. Men jag är glad om du ställer tillbaka den. Caroline"

Ska bli spännande och se vad som händer.

För övrigt är jag aptrött - har varit i Göteborgstrakten i veckan och jobbat i några dagar med "Det Okända". Efter så gott som varje arbetspass kommer jag hem, är helt utmattad, får migrän och kramp i benen.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Thu, June 04, 2015 19:00:10

Christina - jag mäktar inte med att hjälpa dig med det du har hemma. Det egna livet, migränen och en massa andra saker gör att jag måste hushålla med krafterna.
Kram

Posted by Christina (Carvalho) Bohlin Sun, May 31, 2015 15:14:51

Hej vackra själ Har just läst om cykeln som försvann. ..underbart att du fick den åter! Är "halv brasse" med stark känsla för gamla rätt och fel/mitt och ditt tänk... Första gången jag läser din blogg o måste erkänna - jag är glad över att du har den "djävlar anamma" i dig jag inte ser när du uppträder på tv :D Även glad att upptäcka att du har ADHD (egoistiskt - ja kanske det) eftersom jag ser mkt av mig själv i den du utger dig vara (based på det som syns thru filter som media trots allt är/blir) Nu till min fråga: kan/vill/har du möjlighet att hjälpa mig stänga en dörr till andevärlden jag upplever att jag har i mitt hem? Jag kan berätta om mig, mina X och mina barns upplevelser (t.o.m. hundens behaviour/beteelser) men har ingen lust att göra det innan positiv feedback från ditt håll... Hoppas på hjälp - men oavsett - önskar jag dig lycka och välmående. Mvh lillasystern