Shit happens

Shit happens

saker som inte går att förstå

AllmäntPosted by Caroline Giertz Wed, October 07, 2015 12:20:10
Man skulle ju kunna tro att jag dött, så sällan som jag bloggar. Men jag gillar inte att blogga om jag inte har något att säga. Och om jag har något att säga så glömmer jag som regel bort det innan jag kommer till datorn.
Det kunde vara värre.
Pappa glömmer mer. Han har legat en vecka på Saltsjöbadens Sjukhus. Det är ungefär som hundra år. Minst.

"Jag misstänkte att ni fanns, men jag trodde ni var en myt. Herregud så glad jag är att se er. Nu för tiden litar jag på mycket lite."
Om man går genom en dörr och tillbaka så har han genast glömt vem man är. Det går inte att förstå.
Vi klättrade in i ett ödehus i förra veckan. Inte pappa och jag, utan döttrarna, kärleken och jag. Det låg en anteckningsbok på ett köksbord. Prydliga siffror i långa rader. Kanske hyresinbetalningar? Och så på sista sidan, vit penna på vit bakgrund. Knappt läsbart.
Nej
Ste
Fan
Vem, vad, varför?
Det hade regnat in från golv till tak och jag fick en knuff när jag balanserade bredvid ett ruttet hål. Det går inte att förstå. Vi gick därifrån.
Och jag äter kött. Efter 15 år som vegetarian äter jag kött som om jag hade betalt för det. Eco eller vilt, men ändå. Idiotfiltret sitter där det ska och egoismen frodas. Det går inte heller att förstå.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline Giertz Wed, October 07, 2015 23:21:39

Nja, jag åt inte fisk på kanske 10 år. Och kött på 15. Men jag längtade efter det varenda dag. Så sen gav jag upp och åt typ en halv vildsvinsstek på en gång. Den landade som en skatt i magen och kroppen jublade ...

Posted by Myra Wed, October 07, 2015 19:52:51

Jaså, du äter kött. Fick du inte väldigt ont i magen i början då? Det brukar man få pga att man inte är van vid de bakterier som finns i kött, fast du kanske var en fiskätande vegetarian?